Direct naar content
DKP begeleidt ook werkgevers in verzuimpreventie

Werkgever

DKP is sterk in Werk. Bij ons staat 'Positieve Gezondheid’ voor jouw medewerkers voorop, met het focus op hun wensen en mogelijkheden. Voor jouw medewerkers kun je bij ons snel terecht voor het bevorderen van vaardigheden, werkplezier, mentale veerkracht en duurzame inzetbaarheid.

coaching

coaching en training voor jouw medewerker

Om persoonlijke doelen en individuele groei te bereiken zet DKP coaching- en trainingstrajecten in die uitsluitend worden uitgevoerd door gecertificeerde coaches en/of psychologen.

Coaching gebeurt aan de hand van eigen doelstellingen naar nieuwe kennis en inzichten als organisch proces van individuele en professionele groei.  Tijdens een training worden vaardigheden aangeleerd en wordt kennis verbreed.

 

burn-out

Een burn-out is niet zomaar een vermoeidheid. Het vraagt om een specialistische aanpak.

 

verzuimpreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Wij bieden diverse diensten en activiteiten voor tijdige signalering van psychische problemen.

psychisch verzuim

psychisch verzuim

Bij psychisch verzuim gaat het om ziekteverzuim om psychische redenen. Het betreft dan psychische klachten met name stress, overspannenheid, burn-out, depressie en angstklachten.

Bij de aanpak van psychisch verzuim staat terugkeer naar werk centraal.

interventies

Weten waar je last van hebt?

Dit zijn de meest voorkomende interventies op het gebied van Werk en Gezondheid:

 

re-integratie

Re-integreren voor jouw medewerker aan de orde? Wij helpen je graag met onze complete aanpak: Terug naar Werk

 

expertise onderzoek

DKP is expert voor Diagnostiek en Onderzoek betreffende GGz Werk en Welzijn

Loopbaan

Loopbaanadvisering

DKP adviseert zowel vanuit het perspectief van de organisatie als vanuit de werknemer en zijn loopbaanplanning. Bij loopbaanplanning staat de individuele mens centraal die zijn loopbaan vormgeeft en die uiteindelijk zijn loopbaankeuzen maakt.

Het gaat hierbij om onderwerpen zoals loopbaanadvisering, het meten en trainen van competenties en beroeps- en organisatiekeuze.

Financiering

wat kost het?

Werk gerelateerde diensten worden gefactureerd aan de werkgever. Indien er (tevens)  sprake is van persoonlijke psychische klachten bij jouw medewerker dan wordt de (zorg)behandeling hiervoor  doorgaans grotendeels of geheel vergoed door de  zorgverzekeraar van jouw medewerker. Op deze manier worden de kosten bij (dreigend) psychisch verzuim op een realistische wijze verdeeld. Over de financiering van de benodigde diensten zal je na de intake van jouw medewerker direct worden geïnformeerd.

Werknemer aanmelden?

Dat kan, schrijf jouw medewerker in met behulp van het formulier!