DKP

Wil Krebbers

registerpsycholoog NIP en DKP’s managing partner

wil-groot

Wil Krebbers is afgestudeerd in de klinische psychologie en onder andere gespecialiseerd in cognitief gedragstherapeutische methoden en de behandeling van patiënten met een posttraumatische stressstoornis (PTSS), bovendien is Wil schematherapeut. In die hoedanigheid behandelt hij zowel cliënten uit de Basis GGZ als de Specialistische GGZ. Evenzo begeleidt hij mensen met werkgerelateerde klachten en coacht hij zelfstandig ondernemers en managing partners. Wil is Registerpsycholoog NIP en DKP’s managing partner.

Wil was al vroeg geïnteresseerd in zingeving, filosofie en de werking van de menselijke geest en kwam daardoor nog voor zijn studie in contact met Oosterse religies en meditatievormen. Zijn doctoraal psychologie sloot hij af met een scriptie over meditatie (1990).

Wil is in die hoedanigheid een fervent beoefenaar van (zen) meditatie. Hij geeft als geregistreerd trainer mindfulness-trainingen. Ook helpt hij mensen met vragen over zingeving (weer) op weg.

Wil heeft in de jaren negentig deel uitgemaakt van de seksuologengroep Amsterdam en heeft veel ervaring met problemen rondom seksualiteit en partnerrelatietherapie. Wil is tevens gecertificeerd voor het doen van groepstherapie.

Wil doet verder individuele begeleidingstrajecten van de werkende mens: mensen in organisaties die tijdelijk iets zwakker staan (counseling), maar ook mensen in organisaties die nóg sterker willen staan dan nu al het geval is (coaching). Daarnaast werkt hij met mensen in re-integratietrajecten.

Voor Wil is de allergrootste passie het scheppen van voorwaarden, om met elkaar, in verbondenheid, het allerbeste resultaat neer te zetten voor de cliënten van DKP.

Dat begint voor hem met een goede club fijne collega’s, die elkaar gevonden hebben in een missie waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid vooropstaan. Die missie is om mensen weer  vitaal en gezond te maken, om mensen weer te laten genieten van het leven en dus ook van hun werk, of waar ze dan ook mee bezig zijn. Dat is ook de missie van DKP.

 

 

 

Laatst bijgewerkt: 2016-01-23T00:21:07+0000.

Wil Krebbers op de DKP blog

Achtergrondartikelen door Wil Krebbers