Direct naar content
De missie van DKP

Missie van DKP

Het is onze missie om cliënten te (her)sterken in hun persoonlijke en werkzame leven. Wij verbinden ons daarmee aan het doel om mensen gezonder en vitaler te maken zowel in de privé- als in de werksituatie.

DKP biedt daartoe geestelijke gezondheidszorg, arbeid gerelateerde zorg, inclusief coaching en training en diensten die de vitaliteit verhogen, zoals o.a. een lichaamsgerichte aanpak en fysieke beweging.

We richten ons daarbij op de individuele cliënt met een hulpvraag en op organisaties met het doel de gezondheid, vitaliteit en duurzame  inzetbaarheid van haar werknemers te vergroten.

We willen dat bereiken door het onverminderd streven naar de allerhoogste en meest complete kwaliteit van onze diensten door een maximale inzet en zeer gedegen kennis van de allerlaatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van mentale gezondheid zowel privé als op werkgebied .

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.