Direct naar content

Open brief van DKP aan de cliënt

Geachte cliënt,

In onze praktijk staat de werkende complete mens centraal. Mensen met een baan, functie, taken en verantwoordelijkheden. Maar ook werkzoekenden, zonder huidige werkkring.

Natuurlijk zijn organisaties voor mensen die sterk staan een rijke bron van geluk, vitaliteit en productieve effectiviteit. Maar wij zien ook dat mensen om uiteenlopende redenen soms een tijd lang minder goed opgewassen zijn tegen de eisen die organisaties nu eenmaal stellen.

Wij sterken mensen die dreigen vast te lopen in hun werkende leven. Bijna altijd brengt dit ons ook op privéspanningen en ook die aandachtsgebieden zijn ons zeer vertrouwd; wij gaan via een gestructureerde aanpak met u op zoek te gaan naar nieuwe aanknopingspunten voor het terugvinden van uw positieve krachten, de balans en de bevlogenheid in uw leven.

Wij besteden de tijd die nodig is om uw essenties met succes terug te vinden: uw kwaliteiten en talenten; vertrouwen en zelfvertrouwen; levens- en werkdoelen; uw passie en betrokkenheid. Daarna leggen we de verbinding met bedrijfsmatige ‘facts of life’, kansen en uitdagingen en de eerder geformuleerde persoonlijke posities, keuzes en ruimte. U brengt bij DKP uw kracht vooruit weer tot leven.

In onze praktijk werken wij met mensen die willen vechten voor hun toekomst. Het terugvinden van uw eigen kracht en het bundelen en richten van uw positieve energie geeft u ‘nieuwe vleugels’. Daar kunt u op vertrouwen, daarmee kunt u verder.

Juist omdat wij ons verbinden aan het doel van de gelukkige en goed presterende werkende complete mens, zijn wij nóg beter in staat om te zorgen voor focus in het proces dat wij samen met u zullen volgen.

Ook wanneer u persoonlijk en professioneel al sterk staat, maar nog extra mentale kracht wilt ontwikkelen om mee te kunnen met de steeds nieuwe eisen van de organisatie, kunnen wij u daarvoor door middel van training en coaching nog een aantal waardevolle ‘extra’s’ bezorgen: zelfvertrouwen én vertrouwen in anderen; communicatie- en overtuigingskracht; onderhandelingsvaardigheden; terugkoppeling; conflictbeheersing; time management; proactiviteit.

Wij weten zeker dat u, eenmaal goed op weg, samen met ons de weg vooruit (terug)vindt. Ja, u bent hier aan het goede adres.

Welkom!

Wil Krebbers, psycholoog en managing partner DKP

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.