Direct naar content

Suzanne Greene

Suzanne is cum laude afgestudeerd in de Klinische en gezondheidspsychologie en Psychonomie/neuropsychologie. Ze is BIG-geregistreerd GZ (gezondheidszorg)-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut (VGCT®) en geregistreerd senior Schematherapeut (VSt). Daarnaast is ze opgeleid tot EMDR-traumatherapeut.

Suzanne is gespecialiseerd in complexe psychische problematiek en comorbiditeit bij o.a. persoonlijkheidsproblematiek, psychotrauma en SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). In die hoedanigheid behandelt ze voornamelijk cliënten binnen de Specialistische GGZ.

Vanuit haar achtergrond en levenservaring is Suzanne met meerdere culturen bekend en beheerst ze meerdere talen. Naast Nederlandssprekende cliënten kunnen ook expats bij haar terecht die uitsluitend Engels spreken. Een tijdelijk of permanent verblijf in een ander land en cultuur kan ingrijpende gevolgen hebben op uiteenlopende gebieden van iemands leven. Na vestiging in het nieuwe land kunnen al bestaande psychische problemen zich sterker manifesteren. Suzanne is terdege toegerust om deze cliënten te behandelen.

Suzanne wordt door cliënten gewaardeerd om haar rust en overzicht, haar betrokkenheid, warmte en inlevingsvermogen. Voor haar staan respect en ‘empowerment’ hoog in het vaandel. Dit komt volop tot uiting in haar bejegening en haar behandelaanpak. Cliënten geven aan dat ze zich door deze benaderingswijze gesterkt voelen. Zodoende wordt hun vertrouwen in het eigen kunnen bevorderd, en daarmee ook de effectiviteit van de behandeling.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.