Direct naar content

Nanci Nievaard

Nanci is psychomotorisch en lichaamsgericht therapeut.

Binnen de lichaamsgerichte therapie maakt zij gebruik van schematherapie, zelfcompassie en werkt zij veel met Mind Eye Power.

Mind Eye Power (MEP) is een lichaamsgerichte methodiek waarin adem, oogbewegingen en aandacht samen komen. De oorsprong van belemmerende overtuigingen of trauma’s worden opgespoord en gereset. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een grote reeks oefeningen om balans te brengen in lichaam en geest.                                            

Nanci werkt met stress- en angstklachten, moeite met het voelen van het lichaam en emoties, belemmerende patronen, problemen op het gebied van hechting en trauma en fysieke klachten die hieruit voort kunnen komen.

Zij is geregistreerd psychomotorisch therapeut bij de beroepsvereniging voor vaktherapie, is opgeleid in schematherapie & vaktherapie, mindfulness & zelfcompassie en is (advanced) Mind Eye Power practitioner. Daarnaast is zij gecertificeerd Associate TAO instructeur (lichaamswerk vanuit Taoïstische zienswijze).                                                     

Kennis, ervaring en intuïtie zijn ingrediënten voor haar werk. Zij gaat altijd uit van de cliënt en kijkt wat het beste bij haar of hem aansluit.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.