Direct naar content

Myra van Daal

Myra van Daal is cum laude afgestudeerd in Klinische Psychologie en Psychologie van Arbeid en Gezondheid. Daarbij is zij BIG geregistreerd GZ (gezondheidszorg) psycholoog en heeft ze een MBA opleiding Stress Management gevolgd. Zij heeft opleidingen in de Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en Systeemtherapie gevolgd. Myra geeft onder meer traumabehandeling met  EMDR. Ze werkt binnen de GGZ zowel in kortdurende trajecten (GBGGZ) als in de Specialistische Zorg (SGGZ).

Haar loopbaan is Myra gestart als coach en als trainer. Ze is aangesloten bij het NOBCO, staat geregistreerd als NIP Registerpsycholoog en is erkend loopbaanprofessional volgens de standaard van het Career Management Institute (CMI).

Ze geeft in organisaties trainingen op het vlak van Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit en Vitaliteit. Het is haar wens om mensen zin te geven in verandering en sterker te maken in hun rol. Ook in haar rol als psycholoog herkennen klanten in haar de coach en trainer omdat ze resultaatgericht werken goed weet te verbinden met persoonlijke ontwikkeling. Klanten loven haar scherpte en empatisch vermogen naar de persoon in relatie tot oog voor organisatiedoelen en het krachtenveld.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.