Direct naar content

Martien van de Wijdeven

Martien is psychomotorisch therapeut en geregistreerd therapeut bij register Vaktherapie.

Als psychomotorisch therapeut zorgt hij bij DKP voor de belangrijke lichaamsgerichte bijdrage in de behandeling van psychische en lichamelijke klachten. Zowel bij privé- als werkgerelateerde problematiek. Hierbij maakt hij gebruik van sportieve activiteiten, spel elementen en lichaamsgeoriënteerde oefeningen, waardoor zijn cliënten letterlijk in beweging komen om stil te kunnen staan bij hun fysieke en emotionele ervaringen, als het begin van een verandering naar een leven met meer vitaliteit, gezondheid en geluk.

Psychomotorische therapie wordt met succes ingezet bij de behandeling van velerlei klachten, zoals angsten, een negatief zelfbeeld, piekeren, depressie, trauma, burn-out, persoonlijkheidsproblematiek en onbegrepen lichamelijke klachten. Het is tevens een doeltreffende aanpak bij de werkgerelateerde Zorgtrajecten van DKP, zoals verzuimpreventie en psychisch verzuim, voor werknemers en zelfstandige professionals met o.a. stress- en spanningsklachten en burn-out.

Martien biedt met psychomotorische therapie een veilige plek om te experimenteren met ander gedrag. Tijdens deze therapie krijg je de gelegenheid om leerervaringen en correctieve emotionele belevingen op te doen die je vervolgens in het ‘echte’ leven kan gaan oefenen. Ook geeft hij coaching en adviezen. Dit alles na een grondige observatie en analyse van hetgeen hij heeft waargenomen.

Hij werkt bij DKP zowel individueel als met een groep, zowel voor klachten in de privé- als in de werksfeer.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.