Direct naar content

Louis Wijdenbosch

Louis Wijdenbosch is bij DKP hoofdverantwoordelijk voor de programma’s en uitvoering rondom vitaliteit en fysieke beweging. Als BIG- geregistreerd fysiotherapeut is hij o.a. gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat. Louis levert een belangrijke bijdrage aan het Multidisciplinaire Team voor de meer complexe problematiek binnen de Gespecialiseerde GGZ, zoals op het gebied van Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK), die een nauwe samenwerking vraagt van professionals op het snijpunt van lichaam en geest. Hierbij maakt hij onder meer gebruik van Psychomotorische Therapie (PMT).

Louis heeft een achtergrond als sportdocent, topjudoka en Olympisch bondscoach.

Als voormalig Europees kampioen, weet hij hoe belangrijk een gezonde levensstijl is om topprestaties te kunnen leveren en om fit en vitaal te blijven.

Als gewezen Olympisch bondscoach van de Nederlandse judomannen heeft hij aangetoond dit op een uitstekende wijze aan anderen over te kunnen brengen.

Met deze ervaring is Louis de ideale man die met enthousiasme zijn cliënten naar een vitaler en gezonder leven coacht.  En met veel succes; zij lopen letterlijk met hem weg.

Mensen helpen hun doelen te realiseren op het gebied van gezondheid en levensvreugde is zijn grote passie.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan telefonisch, per email of via het aanmeldformulier op onze site.