Direct naar content

Esther Lijesen

Esther is afgestudeerd in de Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de UvA.  Zij is Cognitief Gedragstherapeut VGCt® en is daarnaast opgeleid in EMDR, Mindfulness, Schematherapie, Oplossingsgericht werken en Groepsgedragstherapie.

Esther is een enthousiaste en duidelijke therapeute. Zij maakt graag gebruik van humor, en kan direct zijn. Cliënten voelen zich snel bij haar op hun gemak en serieus genomen. Haar aanpak is doelgericht, en haar achtergrond als psycholoog in de traumazorg en specialistische GGZ biedt daarbij de ruimte om ook meer de diepte in te gaan op punten waar dat relevant is.

Haar specialisatie is de behandeling van angststoornissen, en daarnaast heeft zij ook veel ervaring in de behandeling van andere psychische problemen, zoals bijvoorbeeld PTSS, depressie en persoonlijkheidsproblematiek.

Naast het geven van therapie in de Basis en in de Specialistische GGZ, werkt Esther ook graag met groepen. Ze geeft Mindfulness Trainingen en Vitaliteitstrainingen, dat laatste in het bedrijfsleven voor mensen die dreigen uit te vallen door stress gerelateerde klachten.  Naast Nederlandssprekende cliënten kunnen ook expats bij haar terecht die uitsluitend Engels spreken.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan telefonisch, per email of via het aanmeldformulier op onze site.