Direct naar content

Els Loeb

Els is klinisch psycholoog / psychotherapeut.

Els is klinisch psycholoog en regiebehandelaar. Als vaste deelnemer aan het multidisciplinair teamoverleg heeft Els bij DKP een belangrijke bijdrage in het helder krijgen van de vaak ingewikkelde interacties die cliënten hebben in hun persoonlijke en werkgerelateerde leven. Met haar enorme therapeutische ervaring en haar ervaring als leidinggevende zowel op het gebied van de bedrijfsvoering als op inhoud bij landelijke GGZ instellingen, heeft ze voor DKP een eminent aandeel in onze hoge kwaliteitsstandaard, waarmee wij onze cliënten optimaal van dienst willen zijn.

Voor Els is Schematherapie een belangwekkende onderscheidende methode die cliënten en hulpverleners veel handvatten biedt in het doorgronden en veranderen van hardnekkige problematiek. Reeds 12 jaar geleden stond ze bij een grote GGZ instelling aan de wieg bij het opzetten van een groepsschematherapeutische behandeling binnen een (dag)klinische afdeling voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Els is haar carrière gestart als muziektherapeut. Hierdoor heeft ze het belang leren inzien van ervaringsgericht werken. In de Schematherapie komen voor haar de verschillende psychotherapeutische technieken in combinatie met ervaringsgericht werken weer bij elkaar. 

Els is supervisor van de Vereniging Schematherapie, de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Bovendien geeft ze les in Schematherapie en behandeling in de groep en coacht ze graag teams in het multidisciplinair behandelen. Daarnaast is zij werkzaam als opleider/supervisor/leertherapeut in haar eigen praktijk Els Loeb: Psychotherapie, Advies en Opleiding.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.