Direct naar content

Denise Habets

Denise heeft na haar universitaire studie klinische neuropsychologie op verschillende plekken veel kennis en ervaring opgedaan. Als WO psycholoog behandelt ze klachten zoals somberheid, burn-out, gestagneerde rouw, negatief zelfbeeld, angsten en paniekaanvallen, of een combinatie hiervan. Door haar werkzaamheden in een revalidatiekliniek en een traumacentrum zit haar specialisatie vooral in chronische pijn en complexe traumaverwerking.

Ze maakt  gebruik van een combinatie van evidence based technieken zoals Cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie. Ze is ook mindfulnesstrainer. Dat doet ze op praktische wijze waardoor iedereen mindfulness op zijn of haar eigen passende wijze kan toepassen. Bovendien heeft ze ervaring met systeemgesprekken voor volwassenen.

Mensen omschrijven Denise als gepast direct en met een warme aanpak. Bij de behandelingen stelt ze anderen graag op hun gemak, is ze ondersteunend, meedenkend en met humor, buiten de box denkend. Ze werkt graag holistisch, dat wil zeggen met de gehele mens; geest en lichaam en zoekt samen met haar cliƫnten naar mogelijkheden om alles weer naar eigen inzicht en eigen kracht te doen.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.