Direct naar content

Cyntha Bogaart

Cyntha Bogaart is cum laude afgestudeerd in de Klinische Psychologie en Gezondheidspsychologie met een Research Master. Zij heeft opleidingen in de Cognitieve Gedragstherapie (VGCt i.o.), EMDR en Dialectische Gedragstherapie gevolgd.

Cyntha is jaren werkzaam geweest als psycholoog in de Specialistische Zorg (SGGZ) en heeft veel ervaring opgedaan met het behandelen van multicomplexe problematiek, waaronder depressieve klachten, angst- en paniekklachten, post traumatische stressklachten, psychotische klachten en klachten op het gebied van emotieregulatie en interpersoonlijke vaardigheden.

Aanvullend heeft zij zich gespecialiseerd in het kortdurend en zeer effectief behandelen van slaapproblemen. Naast het geven van therapie bij DKP, runt zij een eigen bedrijf in het behandelen van slaapproblematiek. Hier verzorgt zij niet alleen slaaptherapie, maar geeft ook opleidingen aan zorgprofessionals en coaches, (bedrijfs-/verzekerings-)artsen en case-managers verzuim. Ze wordt regelmatig uitgenodigd als spreker op congressen en symposia, in podcasts of tijdens webinars om haar kennis over slaap te delen.

Cliƫnten omschrijven Cyntha als betrokken, voelen zich echt gezien, en geven aan dat ze waarderen dat zij niet loslaat maar ze bijstaat om de moeilijke weg af te leggen die nodig is om hun doelen te bereiken. Zij is ervan overtuigd dat iedereen zelf mag beslissen over de inrichting van het eigen leven en helpt je zonder oordelen naar jezelf te kijken en van daaruit de weg te vinden die bij je past.

Haar motto: zonder schuring geen glans.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.