Direct naar content

Caroline Rehbach

Caroline Rehbach is Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie NIP en gecertificeerd als Professional Certified Coach (PCC) binnen de International Coach Federation (ICF).

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’. Ik kom vaak tegen dat mensen hun eigen krachten niet kennen. Zodra het lukt om die te benoemen, en ook wat nodig is om ze tot hun recht te laten komen, wordt het veel makkelijker om sturing te geven aan leven, leren en werk.

Caroline is gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen in de context van hun werk. Zij werkt met individuen en groepen, en helpt cliënten zowel bij het versterken van hun competenties als bij het ontrafelen en oplossen van problemen. Zo traint zij mensen die van baan willen veranderen en ten behoeve van die stap nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen. Of ondersteunt ze wanneer iemand een opleiding of training heeft gevolgd en het geleerde verder wil uitdiepen en oefenen.

Ook met meer algemene vragen op het gebied van de persoonlijke en professionele effectiviteit kan je bij Caroline terecht. Denk aan thema’s als gebrekkig zelfvertrouwen, faalangst, moeite met het aangeven van grenzen en/of het zichzelf zichtbaar maken. Uitvinden wat de eigen sterke kanten zijn en welke omgeving er nodig is om die te laten floreren, het maken van keuzes en het daadwerkelijk zetten van stappen daarin.

Expats. Caroline werkt ook met mensen die uit een andere cultuur komen en door hun werk (tijdelijk) naar Nederland zijn gebracht. Een dergelijke stap kan bijzondere uitdagingen met zich meebrengen waar zij, vanuit haar eigen internationale oriëntatie en ervaring, bij kan helpen. Zij coacht ook in het Engels.

Vaak terugkomende typeringen van cliënten uit hun feedback over hun samenwerking met Caroline: ze geeft rust en zorgt voor overzicht en greep op de dingen; betrokken en maakt het persoonlijk, ze sluit aan; zeer zorgvuldig; is helder en concreet; goed gestructureerd; sterk in rationele, inhoudelijke analyse én invoelend weten; trefzeker; meedenker en inzichtgever; doel- en resultaatgericht; constructief confronterend; inspirerend in haar doorvragen naar: “en wat ga je nu DOEN!?”; helpt je vooruit.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.