Direct naar content

Bé van Lotringen

Bé is afgestudeerd in de klinische psychologie. Ze werkt het liefst met lichamelijk beweging. Buiten. Sportief als ze is en luisteren zoals ze kan, helpt ze mensen letterlijk met beweging door hun klachten heen, tussentijds luisterend, samenvattend en coachend. Altijd alles met aandacht.

Als voormalig enthousiast langeafstand hardloper en Trainer loopgroepen aan de KNAU heeft ze door Runningtherapie psychologie en beweging kunnen combineren.

Met haar ervaring is ze inmiddels van vele markten thuis. Vanuit haar vakgebied als psycholoog is ze deskundig op het gebied van cognitieve gedragstherapie, schematherapie, familieopstellingen, EMDR en lichaamsgerichte traumatherapie. Runningtherapie heeft ze gecompleteerd met Chi Running, dat net als bij Yoga de lichaamshouding vanuit de kern bewerkstelligd. Bé noemt haar running therapie dan ook liever Mindrunning. Juist de combinatie van deze interessegebieden en technieken maakt Bé blij.

Als psycholoog vindt ze het belangrijk dat haar cliënten inzicht krijgen in hun problemen en leren omgaan met hun valkuilen, waardoor klachten verminderen en men weer autonoom en versterkt verder kan.

Dat kan en doet ze uiteraard ook, gewoon zittend in haar spreekkamer. De afwisseling spreekt haar en ook haar cliënten zeer aan.

Ze biedt coaching en deskundige begeleiding bij het verbeteren van het persoonlijk functioneren en herstel van arbeid gerelateerde klachten. Dit kunnen angst- of stemmingsklachten zijn, trauma, rouw, stress en burn-out klachten. Ze behandelt zowel eenvoudige als meer complexe problematiek. Het hervinden van vitaliteit staat altijd op de agenda als onderdeel van herstel.

Bé voelt zich sterk verwant met de natuur. Zo realiseert ze regelmatig de zeer geliefde avontuurlijke trials in de ongerepte natuur in binnen en buitenland voor particulieren en bedrijven, waar de natuurlijke elementen getrotseerd worden bij het ontwikkelen van o.a. natuurlijk leiderschap. Bewegen en coaching vormen zo een ijzersterke combi als boost en duurzame basis voor de toekomst.   

De begeleidingsvorm die gekozen wordt, is afhankelijk van de vraag en komt in overleg met de cliënt tot stand. Dit kan individueel of in kleine groepen. Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten is haar aanpak persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. De trajecten worden op maat samengesteld, afhankelijk van de situatie en de behoeftes van de cliënt.

Bé is regelmatig actief in het Amsterdamse Bos, voor haar passie; beweging in de buitenlucht.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.