Direct naar content

Bé van Lotringen

Bé van Lotringen is afgestudeerd in de klinische psychologie. Ze biedt coaching en deskundige begeleiding bij het verbeteren van het persoonlijk functioneren en herstel van (arbeidsgerelateerde) klachten. Dit kunnen angst- of stemmingsklachten zijn, als ook eetproblemen, rouw of overbelastingsklachten als stress en burnout.

Bé is bovendien sportpsycholoog en runningtherapeut. In haar werk vindt ze het belangrijk dat haar cliënten inzicht krijgen in hun problemen en men beter leert omgaan met valkuilen, waardoor klachten verminderen. Daarnaast leert ze je vaardigheden en handvatten te vinden om zelfstandig met je problemen om te gaan. Ze streeft naar kortdurende klantgerichte behandelingen, gebruikmakend van verschillende methodieken zoals coaching, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en e-coaching. Bij arbeidsverzuim is re-integratie een onderdeel van de behandeling. EMDR behoort ook tot de mogelijkheden.

De begeleidingsvorm die gekozen wordt, is afhankelijk van de vraag en komt in overleg tot stand. Zo geeft ze runningtherapie individueel of in kleine groepen. Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten is haar aanpak persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. De trajecten worden op maat samengesteld, afhankelijk van de situatie en de behoeftes van de cliënt.

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan telefonisch, per email of via het aanmeldformulier op onze site.