Direct naar content

Anna Borleffs

Anna is een ervaren NIP psycholoog. Na haar afstuderen als psycholoog en communicatiewetenschapper is zij haar carrière begonnen met het promoten van jonge kunstenaars in New York. Na een aantal jaar vooral mensen binnen organisaties te hebben begeleid, heeft zij als psycholoog de overstap gemaakt naar fulltime behandelaar in de GGZ.

Anna werkt in de basis- en de gespecialiseerde GGZ. Ze behandelt  onder andere stress- angst- en spanningsklachten, somberheid, trauma, negatief zelfbeeld en middelengebruik of lichte eetstoornissen. Zij is gespecialiseerd in verslaving en werkt graag met comorbide en complexe problematiek in de gespecialiseerde GGZ.

Zij maakt daarbij gebruik van een combinatie van evidence based technieken zoals Schematherapie, Cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie. Ook heeft zij ervaring met groepsbehandeling en systeemgesprekken.

Met een achtergrond als Arbeid en Organisatie psycholoog heeft Anna tevens veel ervaring met werk gerelateerde diensten voor het bedrijfsleven, zoals individuele coaching en begeleiding (o.a. burn-out behandeling, preventie, loopbaanontwikkeling) en teamontwikkeling.

Cliënten omschrijven haar als geïnteresseerd, analytisch, een scherpe luisteraar en niet bang om dingen te benoemen. Haar brede basis stelt haar goed in staat het grotere plaatje te zien en met humor, lichtheid maar vooral ook zonder oordeel samen aan het werk te gaan. 

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.