DKP

DKP Amsterdam

AOC unit 125, W.G. Plein 100/873
1054 SC  AMSTERDAM

telefoon: 020 - 671 15 58

info@dkp.nl

psycholoog-amsterdam.info

Welkom bij DKP Amsterdam

DKP Amsterdam is onderdeel van DKP, een door de overheid erkende GGZ instelling met Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ-zorg. Dat betekent dat onze behandeling vergoed wordt vanuit de basisverzekering.

Je kunt bij ons terecht voor behandeling van psychische klachten die zowel met de privé- als met de werksfeer te maken kunnen hebben. Zijn angsten en depressie meer privé gerelateerd, burnout en stress zijn typisch voorbeelden van meer werkgebonden problemen. Vaak is het een combinatie van beiden die elkaar versterken. Bij arbeidsverzuim kan arbeidsre-integratie een onderdeel van het behandelingstraject zijn.

Ook op het gebied van je loopbaan ben je bij ons aan het goede adres. We besteden daarvoor alle tijd die nodig is om jouw essenties met succes terug te vinden: je kwaliteiten en talenten; vertrouwen en zelfvertrouwen; levens- en werkdoelen; je passie en betrokkenheid. Hierdoor ben je beter in staat om de juiste werkkeuzes te maken, voor nu en de toekomst.

Het team van DKP Amsterdam bestaat uit een toegankelijk en gastvrij collectief van o.a. een psychiater, (gz) psychologen, registerpsychologen NIP op het snijvlak van arbeid en gezondheid en loopbaanpsychologen. Een geheel compleet team, dat klaar staat om je optimaal van dienst te kunnen zijn.