Direct naar content
Expert diagnostiek en onderzoek betreffende GGZ Werk en Welzijn

Expertise onderzoek

DKP heeft de juiste expertise voor vraagstukken op het gebied van diagnostiek en onderzoek betreffende werk, mentale gezondheid en vitaliteit.

Mental Check Up

De Mental Check Up (MCU) is een preventief instrument om de professionaliteit en veerkracht van medewerkers en de organisatie te meten. Bij een Mental Check Up, wordt je mentale weerbaarheid gecheckt; krijgen allerlei onderwerpen aandacht die je energie en mentale fitheid dreigen te ondermijnen. Zo kan op tijd worden ingegrepen en het risico voorkomen dat klachten acuut worden en mogelijk leiden tot (langdurig) ziekteverzuim. Lees meer over de Mental Checkup.

Belastbaarheidsonderzoek

Bij het psychische belastbaarheidsonderzoek wordt door middel van tests en interview zicht verkregen op de specifieke vermogens, de belastbaarheid en de gedragsstijl in relatie tot arbeid, cognitief duurvermogen en werkstress van de (verzuimende) werknemer met psychische klachten en herintreders. Lees meer over het belastbaarheidsonderzoek.

Psychodiagnostisch onderzoek 

Psychodiagnostisch onderzoek wordt ingezet, indien er bij werknemer, werkgever of verwijzer, behoefte is aan diagnostiek en/of (psychologisch) onderzoek in de ruimste zin van het woord. Dit kan o.a. nodig zijn voor het inschatten van de psychische belastbaarheid/weerbaarheid van de werknemer, of omdat de werkgever en/of de werknemer meer zicht willen krijgen op de capaciteiten of competenties voor de huidige of toekomstige functie voor werknemer en de organisatie.

Psychodiagnostisch onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen, die afhankelijk van de vraagstelling kunnen worden ingezet:

Aanmelden

Voor diagnostiek, behandeling, coaching en onze andere diensten kunt u zich melden bij ons secretariaat. Dit kan per email of via het aanmeldformulier op onze site.