DKP

Effectieve behandelcombinatie

Een effectieve behandelcombinatie is onze geïntegreerde effectieve aanpak van GGZ-zorg (eerste en tweede lijn) en arbeidsre-integratie.

Om o.a. werknemers, maar ook ZZP’ers, met psychische klachten, weer zo sterk mogelijk terug te brengen in het arbeidsproces, maakt DKP onder meer gebruik van een geïntegreerde effectieve aanpak van GGZ-zorg én arbeidsre-integratie, te weten:

combi-schema

  1. mentaal beter – cognitieve gedragstherapie (eventueel) in combinatie met online therapie. Door deze synergie combineert DKP het beste van twee werelden op het gebied van psychologische zorg en werkhervatting.
  2. vitaal beter – werken aan lichamelijke vitaliteit – een gezond hoofd op een gezond lijf – een goede fysieke conditie en weerstand opbouwen, door ondermeer looptrainingen, roeimachinetrainingen, of crosstrainer-trainingen.
  3. juiste werkkeuzes – weer sterk genoeg om te kiezen, indien nodig, voor een nieuwe functie of baan, bijvoorbeeld met de Oriëntatiekit: een combinatie van online en offline zelfassessment en coaching, gekoppeld aan een unieke vacaturezoekmachine.