DKP

Fitnessprogramma

Het DKP Fitnessprogramma staat voor gezond bewegen. Ook wanneer je geen klachten hebt is bewegen belangrijk. Uit vele onderzoeken blijkt dat beweging een zeer goed  preventief middel is tegen zowel fysieke als psychische klachten. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en je conditie op peil blijft. Je voelt jezelf fitter, energieker en vitaal.

Werkwijze

Om het programma zo goed mogelijk op jouw situatie af te stemmen zal er na kennismaking en intake, middels vragenlijsten, een onderzoek worden gedaan naar je  fysieke gesteldheid. Onder deskundige begeleiding van een trainer/coach train je  vervolgens, twee keer per week, in kleine groepen, met een oefenprogramma dat speciaal voor jou is opgesteld.

Tussentijds en aan het end hebben er evaluaties en metingen plaats om jouw  vorderingen, trainingsdoelen en gezondheid te bepalen. Tenslotte vindt er aan het end de afronding van de begeleidingsperiode plaats. Daarna kun je desgewenst zelfstandig actief blijven werken aan je conditie.