DKP

Diensten

Beste cliënt, verwijzer of opdrachtgever,

In onze missie om cliënten te (her)sterken in hun persoonlijke en werkzame leven ziet u hiernaast ons uitgebreide dienstenpakket. We hebben het voor u overzichtelijk ingedeeld in diensten met betrekking tot de geestelijke gezondheidszorg en werknemerszorg inclusief de loopbaan.

Door een diversiteit aan wetenschappelijke diensten op het gebied van geestelijke gezondheid en werknemerszorg, kunnen wij u optimaal van dienst zijn op het gebied van klachtenvermindering, arbeidsre-integratie en duurzame inzetbaarheid.

DKP houdt voortdurend een vinger aan de wetenschappelijke pols, waardoor wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op deze gebieden. De goede kwaliteit van onze dienstverlening is daarmee gewaarborgd.

De diensten van DKP Geestelijke Gezondheidszorg worden vergoed vanuit de basisverzekering.
De diensten van DKP Werknemerszorg worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, doch worden doorgaans vergoed door de werkgever of diens inkomensverzekeraar.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om als particulier gebruik te maken van onze diensten, waarbij de kosten dan voor uw eigen rekening zijn.

U bent bij DKP van harte welkom!