DKP

DKP biedt online apps aan. Dit zijn tests die je helpen bij een indicatie voor je privé- en/of werkgerelateerde psychische klachten. Wanneer de uitslag voor jou reden zou kunnen zijn om je aan te melden neem dan contact met ons op.

 • PTSS-test voor posttraumatische stress-stoornis

  Door deze vragenlijst in te vullen krijg je een indicatie of er bij jou mogelijk sprake is van een posttraumatische stress-stoornis. Dit wordt afgekort met PTSS en kan ontstaan naar aanleiding van een schokkende gebeurtenis die je hebt meegemaakt.
 • 4DKL / VierDimensionale KlachtenLijst

  De 4DKL is een wetenschappelijke test die helpt om psychische klachten bij eerstelijns patiënten in kaart te brengen. Het geeft inzicht in de klacht op basis van vier dimensies: distress, depressie, angst en somatisatie. De uitslag toont of je hulp nodig hebt.
 • Partnerrelatietest

  Deze test bestaat uit 40 beweringen die gaan over de partnerrelatie. De antwoorden hierop geven een goede indicatie voor de huidige kwaliteit van de relatie.
 • Burnouttest

  Door het maken van dit online testje (duur circa tien minuten) krijg je een indicatie of er bij jou sprake is van een (dreigende) burnout.