DKP

Online therapie

Online therapie

De online therapie is doorgaans ingebed in het totale behandelplan van DKP: een triade van diensten met onder meer de face-to-face gesprekken en fysieke training, later eventueel aangevuld met loopbaanmodules. Een krachtige en integrale samenvoeging voor een duurzame inzetbaarheid van de werknemer.

Hoe werkt het?

 • Wat is het?

  Online therapie is een effectieve betrouwbare behandeling via internet. Thuis via je computer onderhoud je schriftelijk contact met je persoonlijke psycholoog die je helpt om je problemen te beschrijven, te verwerken en op te lossen. Al deze contacten gaan via een beveiligde verbinding.

 • Voor welke klachten?

  Voor veelvoorkomende klachten zoals: burnout, posttraumatische stress, depressie, paniekklachten, rouwverwerking en eetstoornissen is er een specifieke behandeling.

 • Wat is het resultaat?

  De behandelingen zijn wetenschappelijk onderzocht en blijken zeer effectief.

Voordelen

 • Belangrijk voordeel

  Er is geen wachtlijst dus je kunt met je klachten direct aan de slag. De flankerende face-to-face gesprekken en de andere modules, lopen parallel aan de online therapie.

Intake

Als je gebruik wilt maken van online therapie, al dan niet als als onderdeel van de triade van DKP, dan wordt er gestart met een face-to-face ontmoeting bij een van de aangesloten DKP-psychologen bij jou in de buurt.

Voor die eerste afspraak kun je contact opnemen met het Amsterdamse contactadres:

T 020-671 1558
F 020-662 8832
e-mail info@dkp.nl
contactpersoon: Jeanne Krebbers-Adema.

Je kunt je ook direct aanmelden via het contactformulier op onze site.