Direct naar content

Aanmeldprocedure

U kunt zich aanmelden via onderstaande link, zoals voor u van toepassing.

Voor cliënten

Voor diagnostiek en behandeling van psychische klachten kunt u zich melden bij ons secretariaat (dit kan telefonisch, per email of via het aanmeldformulier op onze site). Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen ter voorbereiding op het intakegesprek.

DKP heeft ervoor gekozen om géén contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Hierdoor kunnen wij onder meer voorkomen dat lopende behandelingen moeten worden afgebroken omdat het zogenaamde inkoopplafond van de zorgverzekeraar is bereikt.

Voordat u zich aanmeldt is het derhalve belangrijk om na te gaan op welke wijze u verzekerd bent. Er zijn daarbij  twee mogelijkheden: u heeft een Restitutiepolis waarbij  doorgaans 100% van de behandeling wordt vergoed. Of u heeft een Naturapolis, waarbij doorgaans 70% tot 80% wordt vergoed. (Soms is er sprake van een tussenvorm).

Vereisten

Om het intakegesprek te kunnen laten plaatsvinden hebben wij van u nodig:

Heeft u hierover nog vragen, neem dan even contact met ons op via de mail of telefonisch: 020-6711558. We helpen u graag verder!

De behandeling zelf betalen

Uiteraard kan iedereen er voor kiezen om het behandel- of coaching traject zelf te bekostigen. Vaak genoemde redenen hiervoor zijn autonomie en privacy. De kosten voor behandeling die uzelf wenst te betalen zijn voor particulieren € 130,00 per uur en voor zelfstandige ondernemers € 150,00 per uur (exclusief BTW). Voor de laatste groep zijn de kosten geheel aftrekbaar voor de belastingdienst.

Voor werkgevers

Meld uw werknemer direct aan voor een intakegesprek met het aanmeldformulier voor werkgevers.

Voor verwijzers

Meld uw cliënt of patiënt direct aan voor een intakegesprek met het aanmeldformulier voor verwijzers.