Direct naar content

Aanmeldprocedure

Op dit ogenblik is er helaas nog een aanmeldstop voor de GGZ zorg die vergoed wordt door zorgverzekeraars. Dit geldt niet indien u er voor kiest om de kosten privaat te betalen of voor werkgerelateerde diensten en trajecten, zoals burn-out bij medewerkers, indien die gefinancierd worden door de werkgever. Dan kan de intake binnen 2 weken plaatsvinden.

Voor cliënten

Voor diagnostiek en behandeling van psychische klachten kunt u zich melden bij ons secretariaat (dit kan telefonisch, per email of via het aanmeldformulier op onze site). Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen ter voorbereiding op het intakegesprek.

DKP heeft ervoor gekozen om géén contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Hierdoor kunnen wij onder meer voorkomen dat lopende behandelingen moeten worden afgebroken omdat het zogenaamde inkoopplafond van de zorgverzekeraar is bereikt.

Voordat u zich aanmeldt is het derhalve belangrijk om na te gaan op welke wijze u verzekerd bent. Er zijn daarbij  twee mogelijkheden: u heeft een Restitutiepolis waarbij  doorgaans 100% van de behandeling wordt vergoed. Of u heeft een Naturapolis, waarbij doorgaans 70% tot 80% wordt vergoed. (Soms is er sprake van een tussenvorm).

Vereisten

Om het intakegesprek te kunnen laten plaatsvinden hebben wij van u nodig:

Heeft u hierover nog vragen, neem dan even contact met ons op via de mail of telefonisch: 020-6711558. We helpen u graag verder!

Voor werkgevers

Meld uw werknemer direct aan voor een intakegesprek met het aanmeldformulier voor werkgevers.

Voor verwijzers

Meld uw cliënt of patiënt direct aan voor een intakegesprek met het aanmeldformulier voor verwijzers.